Névjegy

Vác önkormányzati képviselője és Pest megye közgyűlésének tagja vagyok. Civil foglalkozásom humán erőforrás menedzser. Gödöllőn jártam főiskolára, majd tíz év létesítménygazdálkodási és üzemeltetésvezetői tevékenység után jelenleg az Országgyűlés Hivatalában parlamenti titkárként dolgozom. Életemben meghatározó szerepet játszik a sport, az ifjúságpolitika és a környezetvédelem. 2006 óta mint önkormányzati képviselő föleg ezeken a területeken tevékenykedtem, túl a választókerületem területén jelentkező gondok és problémák megoldásán.
Azt mondják rólam, hogy nem konfliktust kereső, hanem a konfliktust inkább megoldó ember vagyok. Sokat tanultam és tapasztaltam az elmúlt évek alatt, úgy érzem felkészülten várom az új feladatokat. Képviselni és szolgálni szeretném a térségben élő embereket.
Nős vagyok, feleségemmel közösen, egymásra mindig számítva nagy szeretettel neveljük hatéves kislányukat. Bízunk abban, hogy Ő már egy szebb, boldogabb, megbízhatóbb, tisztességesebb Magyarországon valósíthatja meg álmait. Őérte is vállalom a megmérettetést.