A Fidesz átverte az embereket azzal, hogy tudnak kormányozni az emberek érdekében, de csak a saját klientúrájuk kiépítése érdekében kormányoznak – mondta Molnár Gyula pártelnök az MSZP politikai évadnyitóján. A rendezvénnyel nemcsak a népszavazási kampányt, hanem a 2018-as választásig tartó munkát elindítottuk.

https://www.youtube.com/watch?v=JrA_5l9krvE&list=WL&index=3

1 éveMEGOSZTÁS

Mivel az eddig eladott matricák 65%-át Pest megyében vásárolták, a kormány felelőtlen intézkedése megyénk lakóit érinti a legsúlyosabban. Adót fizetünk azért, hogy dolgozni mehessünk, hogy a gyerekeinket óvoda, iskolába vihessük, hogy vásárolni mehessünk! És mindezt olyan útszakaszokon, amelyek építését nagyrészt az Európai Unió finanszírozta, és csupán a költségek 10-20 százalékát fizette Magyarország. De ezt a 10-20 százalékot is a mi adóinkból fedezték, vagyis ezeket az utakat már egyszer kifizettük.

2 éveMEGOSZTÁS

Tisztelt Képviselő-testület!

Az elmúlt években sajnos tovább nőtt a mélyszegénységben élők száma.
Vannak családok, nyugdíjasok, akik számára a téli tüzelő beszerzése nem vagy csak korlátozottan lehetséges.

Mindannyiunk felelőssége, hogy ezekre az emberekre odafigyeljünk, és lehetőségeinkhez mérten segítsük.

A Városfejlesztő Kft. több alkalommal szervezett ilyen akciót, melynek keretében a viharkároknál, illetve a városi fák metszéséből adódóan keletkezett fa szétosztásra került. Az idei évben nincs ilyen fa deponálva a cég telephelyein.

2 éveMEGOSZTÁS

MSZP: a képviselők juttatásai helyett az M0-s díjmentességéről szavazzon az országgyűlés!

Az Országgyűlésről szóló törvény benyújtása óta megtett felháborító kormányzati intézkedések – kiváltképp az M0-s fizetőssé tétele – miatt az országgyűlési képviselők juttatásainak módosítása jelenlegi formájában vállalhatatlanná vált. Ezért az Országgyűlésről szóló törvényt az MSZP frakciója nem fogja megszavazni.

2 éveMEGOSZTÁS

Tisztelt Képviselő-testület!

Pest megye és az agglomeráció egy különadót kap a nyakába 2015-ben – az M0-ás autóút és a bevezető útvonalak fizetőssé tételét.

Minden egyeztetés és érdemi párbeszéd nélkül vezetik be az érintett területeken az útdíjat.
Az intézkedés felháborodást és elemi tiltakozást váltott ki Pest megye lakosaiban.
Ez is jelzi, hogy a kormány elveszítette valóságérzékét, kapkod, és az internetadó elvetése miatt a költségvetésből hiányzó 200 milliárd forintot az emberektől akarja beszedni.

3 éveMEGOSZTÁS

„Én vagyok az a fiú, aki a kockakövet nem felszedi, hanem lerakja!”

Kiss Zsolt János
Vác város önkormányzati képviselője

3 éveMEGOSZTÁS

„Én vagyok az a fiú, aki a kockakövet nem felszedi, hanem lerakja!”

Kiss Zsolt János
Vác város önkormányzati képviselője

3 éveMEGOSZTÁS

Kezdeményezésemre lett kijelölve a Diadal tér területe az extrém sport és gördeszka pályának. A mai napon megjöttek az első pályaelemek, így végre nem a padokat és közterületi bútorokat koptatják a váci fiatalok. Köszönöm mindenkinek aki támogatta, támogatja ezt a Földváry téri fejlesztést

3 éveMEGOSZTÁS

60 m3 kő és útjavító anyag került ki a váci választókörzetem mára járhatatlanná vált útjaira. Sajnos az önkormányzat ugyan elkezdte, de pénz hianyában le is állitotta az általam kezdeményezett útkaparó programot. A földutakat rendszeresen kellene karban tartani, nem többévente milliókért újra kövezni. Kicsivel több pénzzel és nagyobb odafigyeléssel járható útjai lehetnének Vác városának. Csináljunk rendet Vácon!

3 éveMEGOSZTÁS

Kérem, támogassák dr. Bóth János polgármesterjelöltünket, ismerjék meg programunkat és szavazzanak bizalmat nekem is a 6. sz. választókörzetben.
Megtisztelő bizalmukat köszönöm.

Kiss Zsolt
képviselőjelölt

3 éveMEGOSZTÁS

Oldalak